Ekscytująca podróż kulinarna, niecodzienne kompozycje, zaskakujące połączenia. Już 22 listopada zapraszamy na kolację degustacyjną do Bałtowskiego Zapiecka.
„Od morza do gór” – odkrywaj różne smaki
To już kolejna odsłona kolacji degustacyjnej w naszej restauracji. Gospodarzem wydarzenia jest nasz niezawodny Szef Kuchni — Mariusz Jamroszczyk.
Wasze zmysły doznają niesamowitych smaków i wrażeń, a wszystko to dzięki metodzie foodpairingu, czyli łączeniu składników, które na pierwszy rzut oka zupełnie do siebie nie pasują. Jednak czego nie robi się w kuchni! Gwarantujemy, że potrawy zachwycą Was bogactwem aromatów.
Wydarzenie odbędzie się 22 listopada 2024. Zaczynamy o godzinie 18:00
Bilety na wydarzenie:
do 7.10 – cena promocyjna 269zł/os.
od 8.10 – cena 289zł /os.
Zapisy na wydarzenie już trwają. Zadzwoń do nas: 518 692 303; 797 028 497
Co na Was czeka?
- 5 momentów kulinarnych, które zapadną Wam w pamięci.
- Amuse- bouche, czyli preludium wprowadzające Was do kulinarnej uczty. Jest to maleńka przystawka, której zadaniem jest ożywić Wasze kulinarne doznania.
- Po degustacji kilku potraw przed daniem głównym czekać będzie na Was Intermezzo, krótki przerywnik w kuchni pojawia się po to, aby oczyścić kubki smakowe, po poprzednich daniach.