Menu Sezonowe — „Letnie smaki”
Aperitif
-
Hugo 17zł/150 ml zł
Przystawka
-
Szpinak/truskawki/quinoa/ogórek zielony/sezam/balsamico 29 zł
-
Dedykowane wino 15zł/150ml
Rose d'Anjou
Zupa
-
Chłodnik litewski/jajko/rzodkiewka/koper 18 zł
Danie główne
-
Polędwica z dorsza/bób z czarnuszką/truskawki z pieprzem/ purée selerowe 59 zł
-
Dedykowane wino 21zł/150 ml
Valmus
Deser
-
Domowe pierogi/truskawka/ser/śmietana 24 zł
Barman poleca
-
Piwo rzemieślnicze z Browaru Bałtów 10 zł (0,3l)
12 zł (0,5 l)
CZARCIA STOPKA / Lager -
SERCE SMOKA / Pils
-
TAJEMNICA WIEDŹMY / Pszeniczne
-
ZMIANA WARTY / American Pale Ale
