Menu Sezonowe — Zapieclkowo-Sylwestrowo-Noworocznie
-
Obowiązuje w dniach: 31.12 - 8.01.2023 r.
Przystawka
-
Rydze z patelni/grzanka czosnkowa/masło
-
Deska serów z serowni zagrodowej
Sery/ suszone i świeże owoce/miód/orzechy/kruche paluchy francuskie
-
Bałtowskie przegryzałki
Pasztet własnego wyrobu/kiełbasa wiejska z Lipska/polędwiczka wieprzowa wędzona/wędliny dojrzewające/smalec/ogórki z beki/ chrzan/pieczywo
Danie Główne
-
TOMAHAWK
pełny mięsnego smaku stek z antrykotu z długą kością żebrową/ frytki stekowe/ kolba kukurydzy/bukiet sałat/sos pieprzowy
-
Dedykowane wino
Saurus Malbec
-
Tagliolini/krewetki/czosnek/chili/zielona pietruszka/parmezan/oliwa
-
Dedykowane wino
Protos Verdejo