Menu Sezonowe — „Wiosenne orzeźwienie” dostępne od 30 kwietnia – 31 maja.
Aperitif
-
Aperol Spritz 26zł/240 ml zł
Przystawka
-
Zielone szparagi/jajko poche/sos holenderski/mozzarella/szynka parmeńska/ 39 zł
-
Dedykowane wino 15zł/150ml
Boschendal Le Bouquet
Zupa
-
Chłodnik litewski/jajko/rzodkiewka/koper 18 zł
Danie główne
-
Ragout z jelenia/gnocchi szpinakowe/wiosenny bukiet sałat 59 zł
-
Dedykowane wino 17zł/150 ml
Saurus Malbec
Deser
-
Andrut kaliski/lody śmietankowe/truskawki/pistacje 22 zł
-
Dedykowane wino 18zł/150ml
Rose Winnica Płochockich
Barman poleca
-
Koktajl Zielona Witalność 18 zł/400 ml
szpinak/jabłko/sok jabłkowy/kiwi/imbir świeży
