Od morza do gór
To już kolejna odsłona kolacji degustacyjnej w naszej restauracji. Gospodarzem wydarzenia jest nasz niezawodny Szef Kuchni — Mariusz Jamroszczyk.
Wasze zmysły doznają niesamowitych smaków i wrażeń, a wszystko to dzięki metodzie foodpairingu, czyli łączeniu składników, które na pierwszy rzut oka zupełnie do siebie nie pasują. Jednak czego nie robi się w kuchni! Gwarantujemy, że potrawy zachwycą Was bogactwem aromatów.
Wydarzenie odbędzie się 18 listopada 2022. Zaczynamy o godzinie 18:00
Co na Was czeka?
*5 momentów kulinarnych, które zapadną Wam w pamięci.
*Amuse- bouche, czyli preludium wprowadzające Was do kulinarnej uczty. Jest to maleńka przystawka, której zadaniem jest ożywić Wasze kulinarne doznania.
*Po degustacji kilku potraw przed daniem głównym czekać będzie na Was Intermezzo, krótki przerywnik w kuchni pojawia się po to, aby oczyścić kubki smakowe, po poprzednich daniach.
Aby jeszcze bardziej umilić Wam czas, wydarzeniu towarzyszyć będzie muzyka na żywo!
Aby wziąć udział w wydarzeniu, należy dokonać rezerwacji.
Cena regularna – 259 zł/os.
Zapraszamy do składania rezerwacji
518 692 303/797 028 497