Ekscytująca podróż kulinarna, niecodzienne kompozycje, zaskakujące połączenia. Już 18 listopada zapraszamy na kolację degustacyjną do Bałtowskiego Zapiecka.

Od morza do gór

To już kolejna odsłona kolacji degustacyjnej w naszej restauracji. Gospodarzem wydarzenia jest nasz niezawodny Szef Kuchni — Mariusz Jamroszczyk.
Wasze zmysły doznają niesamowitych smaków i wrażeń, a wszystko to dzięki metodzie foodpairingu, czyli łączeniu składników, które na pierwszy rzut oka zupełnie do siebie nie pasują. Jednak czego nie robi się w kuchni! Gwarantujemy, że potrawy zachwycą Was bogactwem aromatów.

Wydarzenie odbędzie się 18 listopada 2022. Zaczynamy o godzinie 18:00

Co na Was czeka?

*5 momentów kulinarnych, które zapadną Wam w pamięci.

*Amuse- bouche, czyli preludium wprowadzające Was do kulinarnej uczty. Jest to maleńka przystawka, której zadaniem jest ożywić Wasze kulinarne doznania.

*Po degustacji kilku potraw przed daniem głównym czekać będzie na Was Intermezzo, krótki przerywnik w kuchni pojawia się po to, aby oczyścić kubki smakowe, po poprzednich daniach.

Aby jeszcze bardziej umilić Wam czas, wydarzeniu towarzyszyć będzie muzyka na żywo!

Aby wziąć udział w wydarzeniu, należy dokonać rezerwacji.

Cena regularna – 259 zł/os.

Zapraszamy do składania rezerwacji

518 692 303/797 028 497