Szef kuchni Bałtowskiego Zapiecka przygotował świąteczne, niepowtarzalne menu. Zobaczcie co na Was czeka!

Świąteczne menu

Restauracja “Bałtowski Zapiecek” zaprasza w Niedzielę oraz Poniedziałek Wielkanocny na świąteczne menu. Regionalny pasztet zapieckowy, rilletess z kaczki, pasztet z selera, ćwikła, chrzan, majonez wegański, zupa chrzanowa, a jako danie główne Szef Kuchni poleca polędwiczkę wieprzową, czarnolas z sosem grzybowym, puree chrzanowym oraz palonymi warzywami. Na deser restauracja proponuje tradycyjne ciasto wielkanocne, czyli Paschę z sosem waniliowym. Wielkanoc w Zapiecku – pysznie i klimatycznie.

Wielkanocne warsztaty

Dodatkowo w restauracji odbędą się warsztaty kreatywne – koszt warsztatów – 20 zł. Dla gości z domków wypoczynkowych udział w warsztatach kreatywnych jest bezpłatny.


Poza warsztatami kreatywnymi zapraszamy na warsztaty zdobienia ciasteczek wielkanocnych w różnych kształtach (jajka, baranka i zajączka).
Koszt warsztatów zależy od wybranego ciasteczka 6-10 zł/za sztukę.
Zapraszamy do Bałtowskiego Zapiecka!


Bałtowski Zapiecek - polska kuchnia, tradycja, gościnność
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.