MENU DLA DZIECI:

Zupa (do wyboru jeden rodzaj dla wszystkich dzieci):
• Rosół z makaronem
• Zupa pomidorowa z makaronem
Danie główne:
• Panierowane polędwiczki /frytki lub ziemniaki z wody / surówka z marchewki
• dzieci w wieku do 3 lat – GRATIS (z miejscem siedzącym)
• dzieci w wieku od 4 do 10 lat – 50% ceny menu
• dzieci w wieku powyżej 10 lat – cena wg wybranej oferty

ROZSZERZENIE ZESTAWU:

• Owoce filetowane 8 zł/os.
• Beef Strogonow/gorące bułeczki koktajlowe 20 zł/os.
• Bałtowskie Misy Pierogowe z barszczykiem czerwonym 18 zł/os.
Do wyboru 3 rodzaje:
– ze szpinakiem i kozim serem,
– z kapustą i leśnymi grzybami,
– ruskie z twarogiem i ziemniakami,
– tradycyjne z mięsem,
– orkiszowe z gęsią i wiśniowym sosem.

OPCJE DODATKOWE:

• Sushi 400 zł/100 szt. Orientalny stół skomponowany z najróżniejszych dodatków w formie małych przekąsek. Podany z dodatkiem wasabi, marynowanego imbiru i sosu sojowego. W skład wchodzą: – maki – nigiri – sashimi – Spring Rolls.
• Torty Komunijne
(cena uzależniona od kształtu i smaku tortu oraz dekoracji)
• Gościńce dla gości 25 zł/40 dag ciasta
• Orzeźwiająca stacja z lemoniadami 70 zł/5l
• Alkohole – istnieje możliwość zakupienia alkoholu w naszej restauracji w atrakcyjnych cenach. Opłata serwisowa 4 zł/os. pełnoletnia – jeśli zdecydują się Państwo na alkohol we
własnym zakresie.

INFORMACJE DODATKOWE:

Cena ponadto obejmuje:
• elegancko udekorowany stół: kwiaty, serwetki, świece
• dla dzieci możliwość skorzystania z Sali zabaw

ZASADY ORGANIZACJI PRZYJĘCIA KOMUNIJNEGO – KROK PO KROKU

1. Po decyzji o organizacji przyjęcia w restauracji „Bałtowski Zapiecek” istnieje możliwość
dokonania wstępnej rezerwacji daty przyjęcia na okres 10 dni.
2. Po potwierdzeniu terminu przyjęcia strony podpisują zobowiązującą umowę na
organizację przyjęcia oraz wpłacają zadatek w wysokości 15% wartości umowy.
3. Ustalenie menu odbywa się do 21 dni przed datą przyjęcia.
4. Ostateczna ilość osób oraz wszelkie zmiany powinny zostać potwierdzone najpóźniej
do 21 dni przed datą przyjęcia.
5. Ostateczne rozliczenie następuje maksymalnie 3 dni po jego zakończeniu.
6. Wszelkie płatności powinny być dokonywane:
• gotówką lub kartą w restauracji Bałtowski Zapiecek
• przelewem na konto
DLF INVEST Sp. z o.o. 27-423 Bałtów 7
NIP 6612366557 / REGON 260558350
Nr konta: 29 8507 0004 2009 0004 5795 0004