Zapraszamy na wyjątkowe menu sezonowe z okazji Dnia Świętego Marcina!
Bałtowski Zapiecek zaprasza do rozkoszowania się najlepszą gęsiną w regionie, przygotowaną przez naszego szefa kuchni, który zadbał o każdy szczegół, by smakowała wybornie i rozgrzewała w chłodne, listopadowe dni.

Polecamy rozgrzewające consommé z gęsi, pełne aromatu suszonych grzybów. W roli głównej występuje kruche, konfitowane udko z gęsi podane z tradycyjnymi kluskami śląskimi i modrą kapustą. Dopełnieniem uczty będą tradycyjne rogale świętomarcińskie – puszyste, wypełnione białym makiem, które z pewnością zachwycą każdego łasucha.

Zapraszamy do 24 listopada!


Bałtowski Zapiecek - polska kuchnia, tradycja, gościnność
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.