Nietypowe połączenia, sztuka w każdym wydaniu! Zapraszamy na nowe dania sezonowe do naszej restauracji. Delektuj się smakiem sezonowych produktów i ciesz się chwilą spędzoną z najbliższymi.

Letnie smaki od Szefa Kuchni

Orzeźwiająca przystawka – na talerzu pieczona feta podawana z pomidorkami cherry, świeżą bazylią, roszponką rukolą, truskawkami oraz pistacją!

Aby schłodzić nieco temperaturę ciała, polecamy: Chłodnik litewski z jajkiem, rzodkiewką oraz świeżym koprem.
Na danie główne serwujemy świeżego halibuta ze szparagami, panko, hummusem z zielonej cieciorki, a wszystko to dopieścimy smakiem pieczonego pomidora.

Miłośnicy dań makaronowych rozpłyną się gdy skosztują tagliatelle szpinakowego ze szparagami, tryflami, nerkowcami oraz podbijającym smak Grana Padano.

Na deser: domowe pierogi z truskawkami, serem i śmietaną prosto od naszego zespołu. Czy to nie brzmi idealnie?

Bałtowski Zapiecek - polska kuchnia, tradycja, gościnność
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.