Już od 6 maja Restauracja Bałtowski Zapiecek zaprasza na orzeźwiające menu sezonowe.
Na talerzach zagoszczą zielone szparagi podane z jajkiem poche, sosem holenderski, kruszonym parmezanem. Zupa — chłodnik litewski serwowany z jajkiem, rzodkiewką i koperkiem. To będzie prawdziwa smakowa uczta!

Barman poleca – zdrowe koktajle.


Menu sezonowe dostępne będzie w terminie 06-31 maja. Zapraszamy do Bałtowskiego Zapiecka!

Bałtowski Zapiecek - polska kuchnia, tradycja, gościnność
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.