Poszukujemy doświadczonego kucharza oraz zastępcę Szefa Kuchni, który zechce dołączyć do energicznego zespołu w naszej restauracji.
Ogólny zakres obowiązków
- przygotowywanie posiłków z dbałością o smak i estetykę
- dobra organizacja pracy indywidualnej i grupowej
- utrzymanie czystości i higieny w miejscu pracy.
- Przygotowywanie we współpracy z Szef Kuchni/ Zastępcą Szefa Kuchni karty dań (karta główna i sezonowa)
- Przygotowywanie we współpracy z Szef Kuchni/ Zastępcą Szefa Kuchni receptur dań i ich aktualizacja w zakresie składników i ich gramatury
- Przygotowywanie we współpracy z Szef Kuchni/ Zastępcą Szefa Kuchni dań karty organizowanych przyjęć okolicznościowych i cateringu
- Składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw
- Składanie, realizacji i nadzorowanie zamówień
- Współpraca z obsługą kelnerską.
Wymagania:
- poziom wykształcenia: zawodowe, technik żywienia i usług gastronomicznych
- doświadczenie na samodzielnym stanowisku kucharza min. 4 lata.
Oferujemy:
- umowę o pracę
- pracę w miłym zespole
- system premiowy
- instruktaż wdrożeniowy
- szkolenia branżowe
- opiekę medyczną Medicover
- kartę DLF TEAM, DLF RODZINA
- odpowiedzialnego społecznie pracodawcę
Wyślij nam swoje CV:
Zastępca kucharza/kucharz
mariusz@baltowskizapiecek.pl