Już od 30 kwietnia Restauracja Bałtowski Zapiecek zaprasza na orzeźwiające menu sezonowe.
Na talerzach zagoszczą zielone szparagi podane z jajkiem poche, sosem holenderski, mozzarellą i szynką parmeńską. Zupa — chłodnik litewski serwowany z jajkiem, rzodkiewką i koperkiem. Na danie główne Szef Kuchni przygotował coś wyjątkowego — ragout z jelenia podawany z gnocchi szpinakowym i wiosennym bukietem sałat. Na deser restauracja proponuje Andrut kaliski z lodami śmietankowymi, truskawkami i pistacją. Do każdego dania Szef Kuchni poleca dedykowane wino, które podkreśli walory smakowe serwowanych potraw. To będzie prawdziwa smakowa uczta!

Barman poleca – Koktajl Zielona Witalność.


Menu sezonowe dostępne będzie w terminie 30 kwietnia – 31 maja. Zapraszamy do Bałtowskiego Zapiecka!

menu-sezonowe-wiosenne-orzezwienie-